ANKARA / SİNCAN - Şehit Ömer İpek Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 104. yılını ve dünyanın ilk çocuk bayramı olan '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutlandı.

Nis

Haftasonu yapılacak Bursluluk sınavı öncesi tüm ortaokul ogrencilemiz için son deneme sınavını yaptık. Deneme koordinatörü Osman Armuttepe'ye teşekkür eder,sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis

Okulumuz öğrencisi Medine ÇANKAYA, 52 kiloda Ankara karate birincisi olmuştur. Öğrencimiz Kırıkkale'de düzenlenecek olan bölge elemelerine katılacaktır.  Öğrencimizi tebrik eder, başarıların devamını dileriz.

Mrt

Okulumuzda 1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle deprem anında 'çök kapan tutun' pozisyonu ve sarsıntı sonrası bina tahliye tatbikatı yapılmıştır. Öğrencilerimiz okul bahçesinde belirlenen güvenli toplanma alanında halkalar oluşturmuştur.

Mrt

Bakanlığımızın başlattığı "Dilimizin Zenginlikleri" projesi şubat ayı deyim ve atasözleri etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizin yapmış olduğu etkinliklerin sergisi yapıldı.

Bu başarılı sergi için öğretmenimiz Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenimiz Bilge TURAL ŞENGÜL Önderliğinde Türk Dili Edebiyatı Öğretmenleri Demet MUSAOĞLU, Şükrü BİÇEN, Yasemin CEYLAN, Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Elif Zehra YÜKSEL ve tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Türkçe Öğretmeni Osman Armuttepe tarafından 5. Sınıflar arası "Gönül Çalab'ın Tahtı" Yunus Emre sözlük tasarım yarışması düzenlendi. Yunus Emre Sözlüğü ile ilgili "Bilen oturur" etkinliği, 7. Sınıflar arası "Gönül Çalab'ın Tahtı" Yunus Emre pano tasarım yarışması, 7. Sınıflar ile mısra ezberleme etkinlikleri kapsamında;

1-Bu Vatan Kimin?

2-Bir Yolcuya

3- Bayrak

Şiirleri ezberlenerek teker teker topluluk karşısinda şiir dinletisi yapıldı.

Şbt

Gazi Üniversitesi Coğrafya Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdulah TÜRKER, 6. Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümünde okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize bilgi vermiştir.

Şbt

1. Dönem Veli Toplantısı

Genel Kurul Toplantısı

Öğrencilerimizin dikkatine

Öğrencilerimizin dikkatine..

Ağu

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, İstanbul'dan sonra milyonları Ankara'da buluşturuyor.